Informatie over nieuwe Apple iPads duikt op

Auteur: , Geen reacties
Informatie over nieuwe Apple iPads duikt op

Van een betrouwbare bron.

Apple zal je er niet over horen, maar er zijn altijd wel van die mensen die meer weten dan eigenlijk de bedoeling is. De Twitter-gebruiker CoinX heeft wat dat betreft een betrouwbare reputatie opgebouwd als het gaat om het delen van geheime informatie. Laat nu juist deze persoon met nieuwe info komen over toekomstige iPads.

CoinX claimt dat Apple zowel een 10.2-inch iPad van de zevende generatie in de planning heeft staan als een 10.5-inch iPad. Volgens de Twitter-gebruiker is Apple van plan deze tablets niet tegelijkertijd aan te kondigden. Waarom is niet bekend.

In het verleden had de Twitter-gebruiker informatie over de iPhone XS, de iPhone XS Max en de iPhone XR. CoinX maakte destijds de namen van de nieuwe iPhones bekend. Zoals we inmiddels weten klopte die informatie als een bus. De 10.2-inch iPad zal een grotere broer worden van de bestaande 9.7-inch iPad. De verwachting is dat Apple over een niet al te lange tijd deze iPad gaat aankondigen. Op 25 maart heeft Apple een event op de planning staan. Het is onduidelijk of we hier ook iets op iPad-gebied kunnen verwachten. (via Macrumors)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).