Instagram is vernieuwd, voorkom lullige situaties!

Auteur: , 1 Reactie
Instagram

Je wil natuurlijk niet voor aap staan.

Op Instagram kun je zowel foto’s als video’s bekijken. Wanneer een video wordt afgespeeld, staat het geluid standaard uitgeschakeld. Per video moet je handmatig aangeven of je geluid wil horen of niet. Handig, overzichtelijk, simpel.

Dit gaat echter op de schop. Instagram heeft een nieuwe update uitgerold en dat is goed om te weten ook. Met deze nieuwe update zal het geluid van video’s namelijk standaard worden afgespeeld, als je één keer toestemming hebt gegeven bij een video. Wil je dit voorkomen dan moet je de Insta-app killen. Wanneer de app opnieuw wordt opgestart, moet je opnieuw toestemming geven om audio af te spelen. Of, als je na het bekijken van een filmpje het geluid weer uitschakelt, zal het geluid ook uitblijven bij toekomstige video’s.

De nieuwe situatie kan ongemakkelijke situaties opleveren als je niet op zit te letten. Het laatste wat je wil is dat video’s met geluid automatisch worden afgespeeld wanneer je in een wachtkamer zit, of tijdens de les op school. (via TechCrunch)1 reactie

Paar keer gehad vandaag ja in de metro op weg naar huis. Dacht dat het aan mijn instellingen lag en niet zozeer aan een update.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).