iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten

Auteur: , 6 Reacties
iPhone

iOS heeft een nieuwe update gekregen.

In aanloop naar iOS 11 heeft Apple nog een nieuwe update uitgerold voor iOS 10. Versie 10.3.3 kan nu worden gedownload en als het aan Apple ligt had je deze gisteren al geïnstalleerd. De update komt namelijk niet met nieuwe features, maar speelt een belangrijke rol in de veiligheid van je iOS-apparaat.

Met allerlei malware op de loer is het belangrijk om je mobiele apparaat up-to-date te houden. iOS 10.3.3 weegt 138,5 MB. Bugs zijn gedicht en de veiligheid van je iPhone of iPad is aangescherpt.

iOS 10.3.3 kan worden gedownload op iPhones vanaf de vijfde generatie, op iPads vanaf de vierde generatie en op de iPod Touch vanaf de zesde generatie. Naast een update voor iOS heeft Apple ook een update uitgebracht voor macOS Sierra (10.12.6) en tvOS (10.2.2). Op de Support-pagina van Apple legt de techgigant uit welke bugs zijn gedicht.6 reacties

Joepie! Na deze installatie is mijn Iphone 5 waterdicht geworden!
@dotternetta: Die was toch al waterdicht geworden door een andere update? Althans, dat zei je negen dagen geleden in een comment.
@dotternetta: Kun je ‘m nu ook opladen in de magnetron?
@Jochempie: Ja, dat kon al bij IOS9
Zoals gebruikelijk kun je beter een paar weken wachten en in de gaten houden of er geen nieuwsberichten zoals ‘iOS 10.3.3 bricks iphone’ oid voorbij komen.
@towi1989: Thank you. Ik wacht altijd een paar weken met updaten inderdaad. Iemand anders mag proefkonijn spelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).