‘iPad Pro is vanaf 11 november te koop’

Auteur: , 3 Reacties
11 november kan ie van jou zijn

Op woensdag 11 november kun je weer afscheid gaan nemen van een hoop geld, want dan komen de iPad Pro, het Apple Pencil en het Smart Keyboard te koop.

Althans volgens de geruchten gaan de nieuwe gadgets op 11 november in de Verenigde Staten in de verkoop. Tot nu was alleen nog maar bekend dat ze in het begin van november gingen komen. Tja, en laten we eerlijk zijn, de elfde is het begin, maar ook maar net het begin van november.

In de VS gaat de goedkoopste iPad Pro $799 kosten en wordt de duurste, met een LTE-antenne en 128 GB erin, minimaal $1.000. Wat dat voor de Europese prijzen gaat betekenen is nog niet bekend. Vast staat wel dat je weer flink veel centen bij de heren en dames uit Cupertino kunt gaan achterlaten als je een fanboy of -girl bent.3 reacties

Goedkoopste zal wel op 900 euro uitkomen in NL :( Euro staat laag t.o.v. de dollar en de verhoogde btw hebben ze inmiddels ook doorgerekend in de verkoopprijs.

Wel balen, had de pro i.c.m. de pencil graag willen kopen voor wat portable grafisch werk, maar dan vind ik 1000+ euro toch ├ęcht wel te veel voor een tablet.
Wacht even, hier wordt geroepen dat de Europese prijs nog niet bekend is, en een paar artikelen terug staat in een item over de oplaadmogelijkheden van de Pencil dat het ding 919 euro gaat kosten
niet normaal voor een kleine tv…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).