iPhone 11 Pro verslaat Galaxy S10+ volgens deze consumentenbond

Auteur: , 2 Reacties
iPhone 11 Pro verslaat Galaxy S10+ volgens deze consumentenbond

Na jaren staat Apple weer aan de top.

Consumer Reports, de Amerikaanse consumentenbond, is lovend over de nieuwe iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11 Pro. Het is voor het eerst sinds jaren dat Apple zulke lovende woorden heeft gekregen van Consumer Reports. De afgelopen jaren was het Samsung die er met de winst vandoor ging, met de Galaxy S10+ als meest recente voorbeeld.

Volgens de Amerikaanse consumentenbond staat de iPhone 11 Pro Max op de eerste plek als het gaat om de beste smartphones, met de iPhone 11 Pro op plaats twee. Men is onder meer lovend over de flink toegenomen batterijduur, de fantastische camera’s en de kleinere zaken. Daarmee doelen ze op een sterkere glazen behuizing, betere waterbestendigheid, een helder display en snellere performance dankzij de nieuwe A13 chipset. Deze consumentenbond heeft de nodige uurtjes doorgebracht met de iPhones om tot deze conclusie te komen. Het is zeker geen theoretische beoordeling.

Voordat je naar de winkel rent heeft Consumer Reports nog een advies. Ze zijn van mening dat je echt niet hoeft te upgraden als je een iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR hebt. Ondanks de verbeteringen zijn de verschillen te klein om de grote aanschaf te rechtvaardigen.2 reacties

ja maar ook als de Galaxy Note +?
@jantje_555: nee natuurlijk niet …
Ze doen nu vergelijk met een meer dan half oud toestel want tegenwoordig bijna de helft kost van een beetje 11 Pro.
Het enige waar de 11 Pro de Note 10+ voorbij gaat is met accuduur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).