‘iPhone 7 krijgt 256GB opslag en grotere accu’

iPhone 7 krijgt grotere accuDe volgende generatie van de iPhone Plus, de iPhone 7 Plus, zou wel eens kunnen beschikken over een enorme opslagruimte en een grotere batterij.

Volgens de Chinese website MyDrivers zal de aankomende iPhone 7 Plus namelijk 256GB aan opslagruimte krijgen. Ook zal het toestel waarschijnlijk worden uitgerust met een batterij van 3100 mAh. Met de komst van deze grotere opslagruimte lijkt het onwaarschijnlijk dat het 16GB-model nog blijft bestaan.

Als het gerucht van de 3100 mAh-batterij waar blijkt te zijn, dan zal deze bijna 13 procent groter zijn dan de batterij van de iPhone 6S Plus. MyDrivers stelt verder dat de afmetingen van de iPhone 7 gelijk blijven aan die van van de iPhone 6S, maar er deden ook geruchten de ronde dat het toestel net zo dun wordt als de iPod Touch.

Mocht dat laatste gerucht kloppen, dan is het vrijwel ondenkbaar dat daar een grotere accu in past, dus laten we hopen dat MyDrivers het bij het juiste eind heeft wat betreft de afmetingen van de iPhone 7.

6 reacties

    • @ffw88: accu-capaciteit is eigenlijk vooral een probleem voor de types die op android google de hele dag informatie op en neer laten verzenden naar de advertentie-servers.

      • @martinus: Galaxy Note 4 hier. Makkelijk 2 dagen. Zelfs bij intensief internetten/whatsappen/filmpjes kijken nog juice over na 1 dag.

        [img]http://cdn.bgr.com/2014/09/iphone-6-iphone-6-plus-battery-life.jpg[/img]

        Opladen gaat ook nog eens sneller…
        [img]http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2015/08/note-5-note-4-battery-test-2.jpeg

  1. En wat kost dat? 12 miljard dollar, dat is ongeveer de prijs waar je op uitkomt als je de vorige geheugen upgrades wilde hebben en doorrekend naar 256Gb, of hebben ze al die tijd de prijs kunstmatig hoog gehouden en iedereen ranzig belazerd???

    nee toch, zouden ze nooit doen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *