Is de accuduur van de Apple Watch echt zo dramatisch?

Auteur: , 4 Reacties
Apple Watch

Wordt de Apple Watch de eerste wearable die je echt wilt hebben? Het zou zomaar kunnen, zeker als we kijken naar de hardware van de smartwatch.

Bronnen van 9to5mac hebben namelijk informatie over de processor van de Apple Watch, de Apple S1. Deze processor zou vrijwel net zo snel zijn als de A5-processor, die gebruikt werd in de iPhone 4S, iPad 2 en iPad Mini. Niet slecht voor een horloge. SkiHill (de uitgeklede versie van iOS voor de Apple Watch) zou hiermee op 60 frames per seconde kunnen draaien.

De grote vraag is en blijft echter hoe lang de accu van de Apple Watch het uit gaat houden. We gingen er al vanuit dat je geen nacht zou kunnen overslaan zonder een stopcontact op te zoeken en dat lijkt te kloppen, want als je echt je best doet, kijk je al na 2,5 uur tegen een dood horloge aan. Nu is de kans dat je de hele dag met je horloge wilt spelen niet zo groot, dus vermoedelijk moet het met normaal gebruik lukken om een volledige dag vol te maken. De accu houdt het dan namelijk zo’n 19 uur vol.

Het is nog even afwachten wanneer de Apple-fanaten de Apple Watch kunnen kopen, maar vermoedelijk kunnen ze eind maart in de rij gaan liggen voor een van de Apple Stores.4 reacties

”Wordt de Apple Watch de eerste wearable die je echt wilt hebben? Het zou zomaar kunnen, zeker als we kijken naar de hardware van de smartwatch.”

De titel zegt toch heel wat anders…
Ik ben heel erg benieuwd naar de Apple Watch, toen hij werd aangekondigd wilde ik hem meteen. Maar nu dit soort dingen bekend worden wacht ik liever. Zelf een grote Apple fan, maar ik denk dat ik deze versie links laat liggen. Ik wacht wel op de tweede versie.
Het grote probleem met die horloges, ongeacht het merk, blijft het feit dat je smartphone maar één Bluethooth verbinding kan aangaan.
Allemaal goed, lekker verbonden met je smartwatch…tot je je wagen instapt en die op zoek gaat naar je phone.
Niéts leuker dan télkens je je wagen instapt, de koppeling tussen je telefoon en je horloge ongedaan te maken, om dan vervolgens connectie te maken met je auto.

Been there, done that, sold the watch.
@Kef: moto 360 + Nexus 5 + Ford C-max is geen enkel probleem. Wel enkel audio verbinding met de auto gehad.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).