Is dit de meest stijlvolle Bitcoin-wallet?

franck-muller-horloge-bitcoin-cold-wallet
De live koersen blijken niet onder de indruk.

Als je investeert in de Bitcoin kan je een flink rendement maken. De winst is natuurlijk ideaal om jezelf eens te trakteren op iets wat je normaal gesproken niet zo snel zou kopen. Deze Franck Muller Limited Edition Black Elemento is dan wellicht een goede investering. Bovendien is dit eigentijdse uurwerk niet alleen een mooi horloge voor de liefhebber, maar doet het ook nog eens dienst als Bitcoin wallet. Je kunt jouw Bitcoins dus veilig bewaren. Bovendien heb je jouw munten zo altijd onder handbereik als je een transactie wilt doen.

Laten we eerst het horloge zelf eens bekijken. Van de gelimiteerde Franck Muller Black Elemento zullen slechts 500 exemplaren verschijnen. De eerste 100 zijn bovendien extra interessant, want genummerd.

Je kunt dit collectors item kopen in een basis-uitvoering, deze zie je hieronder. (Tekst gaat verder na de afbeelding)

franck-muller-black-elemento-limited-basis

Het horloge is standaard voorzien van een rubberen band. De kast van de wijzerplaat is gemaakt van één massa koolstof, waar de diverse gaten en versieringen in zijn aangebracht. De accenten zijn uitgevoerd in dezelfde oranje kleur als die voor het logo van de Bitcoin gebruikt wordt. Het logo van de Bitcoin zie je verder prominent terug op de wijzerplaat. Naast deze standaard-uitvoering, die je voor $ 15.600,- in een luxe bewaardoos thuisgestuurd krijgt zijn er diverse opties.

Zonder meerkosten kan je de band uit laten voeren in een krokodillenleer-patroon. Naar keuze kun je dan de stiksel is zwart of ook in Bitcoin-oranje uit laten voeren. Als het iets meer mag kosten kun je er verder voor kiezen om de gestreepte B uit te laten voeren in diamantjes. Je rekent voor deze ‘bling’-uitvoering $ 18.480,- af. Mag het in plaats van ‘bling’ ook ‘bling, bling’ worden dan kun je er zelfs voor kiezen om niet de B maar de achtergrond van het logo in diamantjes te laten zetten. Voor $ 20.680,- laat je dan zien dat jij de koning van de crypto bent.

Zoals aangegeven heeft het horloge ook een praktische functie. De QR-code die in de wijzerplaat gegraveerd is, is namelijk direct het publieke adres van jouw persoonlijke Bitcoin-wallet. Via de draaiknop kun je die wallet te allen tijde beheren. Aan de veiligheid is gedacht, want de wallet is ook beveiligd met een privésleutel. Deze gebruik je via de bijgeleverde, beveiligde USB-stick.

Of het met dit horloge tijd is om Bitcoin te winnen valt te bezien. De live koersen, die ik vandaag om 13.20 vastlegden laten namelijk zien dat er niet veel beweging in de markt is.

bitcoin-top-5-cryptomunten-rustig-weekend

De dagkoersen zijn licht negatief en de weekkoersen blijven negatief. Misschien toch jouw geld voor investeren in dit verzamelobject?

Overigens is er natuurlijk altijd baas boven baas. Hublot bracht eerder al een ander horloge met Bitcoin-wallet op de markt. Daar was echter wel iets op aan te merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *