Is dit de nieuwe iPhone-oplader?

Nieuwe oplader Apple
Apple gaat een nieuwe, krachtigere oplader meeleveren met nieuwe iPhones en dit is hoe ‘ie eruit moet komen te zien.

Althans, als we ChargerLab mogen geloven. Zij stellen dat Apple een veel krachtigere USB-C oplader in ontwikkeling heeft, zodat de accu van je dure iPhone X eindelijk wat sneller vol raakt. Het zou gaan om een 18 watt lader met een USB-C naar Lightning kabel, zodat Apple wel zijn eigen aansluiting kan blijven gebruiken.

Zowel de lader als de nieuwe kabel zouden standaard meegeleverd worden met nieuwe iPhones. Dat is een hele verbetering, want tot dusver moest je voor de beste laadsnelheden een extra oplader aanschaffen. Dat kwam Apple terecht op kritiek te staan, want als je een telefoon van dik 1.000 euro koopt, mag daar best een fatsoenlijke lader bij zitten.

ChargerLab heeft ook verschillende renders gemaakt, zodat we alvast een idee krijgen van de nieuwe lader.

Nog geen reacties

 1. Wow, technologisch hoogstandje van Apple, zal zeker weer met de nodige kreten en met een warm applaus ontvangen worden tijdens de presentatie in de Apple campus.
  Met een handeling worden hier grijze ionen omgezet in groene lichtgevende ionen die de mensheid gaat redden, en dat voor de spotprijs van €119, inclusief een laadsnoertje met een alligator plastic huidje voor dagelijks gebruik.
  Hebben de Apple gekkies weer een doel om in de rij te zitten….

 2. Ach, met een MacBook lader zit ie ook in een uurtje vol. Wel beter om het standaard mee te leveren. Alleen wel zonde dat die lighing connectors aan hebben gehouden. Die hadden sinds de iPhone 7 al vervangen moeten worden door 1 of 2 USB-C poorten. Gewoon alles USB-C, ben je van al het geneuzel af.

  Dat het ‘voor de prijs er wel in mag zitten’ is natuurlijk kolder. Ja, het zou leuk zijn en bij een gemiddelde telefoon is dat ook zo. Maar zo werkt een bedrijf niet. Als je het voor een meerprijs kan verkopen, moet je dat gewoon doen. Niets mis mee. Dat doen Audi, BMW en Mercedes al jaren. Die auto’s zijn duurder dan de gemiddelde middenklassers EN minder rijk uitgerust. Gewoon een solide business model. Vind je het die premium niet waard? Dan heb je meer waar voor je geld bij een goedkopere aanbieder. Vind je de extra dingen van een Apple fijn dan betaal je daar extra voor (omdat bij inruil meer dan ruim gecompenseerd te krijgen, dus je bent als nog goedkoper uit).

  • @willeme: “Wel beter om het standaard mee te leveren”

   “Dat het ‘voor de prijs er wel in mag zitten’ is natuurlijk kolder”

   Beetje tegenstrijdig, niet? Dat de 18 watt lader niet bij de huidige X is geleverd heeft er puur mee te maken dat ze de X versie 2 nu kunnen presenteren met “snellaad functie”!!#1!.

   Weet de gemiddelde consument of huismoeder dat de huidige iPhone X al snelladen ondersteund? Denk het niet.

   • @ffw88: Voor de consument is het beter. En mate name voor de ‘niet’-consument die met name graag praat over hoe slecht en verziekt het zooitje idioten bij Apple wel niet is ;-).

    Uit bedrijfseconomisch oogpunt begreep ik het volkomen en vind ik het nog knap ook!

    • @willeme: Ja, maar jij bent ook gewoon een consument toch? Dus jij vindt het ook beter.. Of denk je dat je, net als de gemiddelde iPhone koper, dat je er een lading aandelen bij krijgt en maar in het belang van het bedrijf moet gaan denken? Vreemde redenatie..

     • @ffw88: Geen enkel persoon denkt dat ze er aandelen bij bij krijgen. Die willen gewoon een prettig product dat makkelijk samenwerkt met andere producten. Qua specs hoeft het niet spectaculair te zijn, zolang het maar werkt. Ook moet de look-and-feel uitstekend zijn. Die willen gewoon dat product hebben. Hoeveel het kost maakt hen niet zoveel uit. Ik geef liever 1.350 euro uit een een telefoon die ik helemaal top vind en waar ik perfect mee overweg kan, dan 950 euro moet stukslaan op een toestel waar ik verder niet zo veel mee heb. Reken je de restwaarde mee, wordt zo’n Appeltje bijna goedkoper ;-).

      Ik heb de snellader niet nodig, dus ik zal het niet zo snel kopen. Het liefste zitten de AirPods, snellader, chargepad, een leren hoesje, een siliconenhoesje, front screen cover en reservekabeltje erbij. Als consument vind ik dat prettig, maar het verkopende bedrijf ziet het als accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *