iTunes krijgt complete make-over

Auteur: , Geen reacties
iTunes

Hoe completer, hoe beter, zou je zeggen.

Het gerucht komt van de site Digital Music News, dat onder meer suggereert dat Apple op termijn de download-functie in zijn geheel zou willen verwijderen, waarbij de streaming van Apple Music het enige kanaal voor muziekdistributie zou worden. Apple heeft dat echter al meermaals ontkend. Heel voor de hand ligt het niet.

Daarnaast zou de app een complete make-over krijgen. Dat gerucht gaat al langer. De belangrijkste functies moeten eenvoudiger te vinden en bedienen zijn en het aanbod van muziek toegankelijker. De wijzigingen in de app zouden voortborduren op de kleinere veranderingen die we al zagen in iTunes 12.4, waarbij onder meer de navigatiebalk aan de zijkant een comeback maakte. Het nieuwe iTunes wordt waarschijnlijk in de herfst gelanceerd, gelijktijdig met iOS 10.

De wijzigingen zullen komende maandag officieel bekend worden gemaakt tijdens WWDC. Dat evenement zou voornamelijk om apps en besturingssystemen draaien: iOS 10, OS X 10.12, WatchOS 3 en een nieuwe tvOS.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).