Je gelooft nooit dat dit een computeranimatie is

Auteur: , 4 Reacties
Je gelooft nooit dat dit een computeranimatie is

Alstublieft, een video van een buitengewoon realistisch hoofd, waardoor u vanavond moeite heeft met slapen.

Om je er even aan te herinneren wat de huidige staat van CGI (computer-generated imagery ) is, presenteren we deze video van de Australische designer Chris Jones. Begin dit jaar baarde hij al opzien met een video van een angstaanjagend realistisch oog. Inmiddels heeft hij de rest er omheen af. Huidtextuur, rimpels, spieren, oogbewegingen, het lijkt allemaal levensecht. Of nou ja, je moet in ieder geval even twee keer kijken voordat je doorhebt dat het een computeranimatie is.4 reacties

Ja ok. Maar dan rijst nog de vraag; is dit een fictief persoon of is er gewoon een bestaande foto nagemaakt? Dat laatste vind ik al minder knap
@MLTB: Nope, he doesn’t exist. There are probably faint traces of me in him though, since I’m an easily accessible source of reference. All from scratch.
Jawel hoor dat geloof ik ook, wij doen dat hier namelijk ook. Alleen met producten. Veel van de product (en voedsel) shots in je reclames en op ‘photo’s’ zijn allemaal nep.
@sketcher: overigens doet dat niets af aan deze prestatie, er zitten zoveel details en bewegingen in een hoofd, producten en voedsel zijn veel makkelijker natuurlijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).