Kersttip: de perfecte racegames voor de feestdagen

Aston Martin in Gran Turismo
De kerstdagen staan voor de deur en dus is het de hoogste tijd om een aantal mooie aanbiedingen te scoren.

In de gamestores kun je de komende dagen genoeg interessante games scoren voor een nog interessantere prijs. Ik houd persoonlijk vooral van racegames, dus ik kon het niet laten om de beste vijf deals voor jullie op een rijtje te zetten. Van Forza 7 tot Assetto Corsa: hier komen ze.

Forza Motorsport 7 – 24,99 euro in de Xbox Store
Als autoliefhebber ga je in Forza Motorsport 7 alles vinden waar je naar op zoek bent. En meer, want vrijwel elke auto is beschikbaar. Het is niet voor niets dat Porsche deze game koos als podium om zijn 911 GT2 RS te onthullen.

[gv data=”QITXLdS3eW0″][/gv]

Gran Turismo – 19,99 euro in de PlayStation Store
Gran Turismo was lang net zo’n verzamelgame als Forza 7 met een bijbehorende autolijst. Nu draait alles om online racen, al is er het afgelopen jaar wel veel offline content toegevoegd. Daarnaast wordt ook de lijst met beschikbare auto’s en circuits steeds langer.

[gv data=”moDdHXpxWrw”][/gv]

Project Cars 2 – 28 euro (Xbox), 19,99 euro (PS4), 19,79 euro (Steam)
Project Cars 2 is een game waarin het draait om het serieuze stuurwerk. Je zult dus een stuk harder je best moeten doen om een snelle rondetijd te draaien dan in Forza of Gran Turismo. Waar die titels ook nog goed speelbaar zijn met een controller, kom je hier eigenlijk niet weg zonder stuurtje.

[gv data=”opjJ4jHaJn4″][/gv]

F1 2018 – 35 euro (Xbox), 24,99 euro (PS4), 21,99 euro (Steam)
Als je echt wilt weten hoe het voelt om Max Verstappen te zijn, dan moet je bij F1 2018 zijn. Geen enkele andere game heeft immers de officiële licentie en dus zie je alleen hier de Red Bull RB14 van Max en de digitale versie van ‘onze’ coureur.

[gv data=”iyz9xU-h9Ms”][/gv]

Assetto Corsa – 9,99 op Steam en PS4
De opvolger van Assetto Corsa verschijnt begin 2019, maar dat maakt deze titel niet minder interessant. Op de PS4 is dit de meest realistische racegame die je gaat vinden en op de PC blijft de game dankzij tientallen mods ook interessant. Zo kun je ook in F3- en F1-wagens stappen die standaard niet in de game te vinden zijn.

[gv data=”TDFN-E30jhU”][/gv]

Automobilista – 6,99 euro op Steam
Oké, nog eentje dan, maar alleen omdat Automobilista mijn favoriete racegame van dit moment is. Reiza Studios weet als geen ander het gevoel van het besturen van snelle bolides te vertalen naar een game, dus veel realistischer dan Automobilista wordt het niet. Toerwagens, prototypes, GT’s, Formulewagens: ze zijn allemaal speelbaar.

[gv data=”9gtUbDHpR18″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *