Must see: je gelooft niet wat deze app kan!

Auteur: , 4 Reacties
Hound app

Laten we eerlijk zijn: het idee van Siri is leuk, maar het werkt voor geen... laten we zeggen, 'niet zo goed als zou kunnen'. Hound doet alles wat Siri had moeten doen.

In onderstaande video zie je op welke vragen Hound allemaal antwoord geeft, en vooral: hoe ongelofelijk snel de app dat doet. Hound is een vinding van de makers van Soundhound, de bekende muziekherkenningsapplicatie. Voor het eerst maken ze nu een app voor spraakbediening. Van simpele rekensommen tot het snel vinden van een hotelkamer die aan een hele lijst criteria voldoet: Hound heeft het zo voor elkaar.

Momenteel is de app nog niet beschikbaar als download: hij wordt nog getest. Hij komt er binnenkort aan voor Android en is later ook voor iOS beschikbaar. Er is veel concurrentie in deze branche, waaronder van Google. Maar wie de video bekijkt krijgt het gevoel dat Hound de competitie wel eens een rondje zou kunnen in gaan halen:4 reacties

Dit is ongelooflijk!
Dit is echt bizar! Als dit echt is, sta je toch even goed voor lul met je Siri.
Hoax
@ikbenmnzus: Dat denk ik niet. Wat ik vermoed is dat hier een zogenaamde “testset” gebruikt wordt. Dat wil zeggen een serie uitspraken die vooraf getest en goed bevonden zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).