Kijken we hier naar de iPad Air 2?

iPad Air 2
Er zijn foto’s opgedoken van Apple’s nieuwste tablet. Vermoedelijk gaat het om de volgende generatie van de in september gelanceerde iPad Air. Dit is wat er anders is.

De foto’s, afkomstig van Nowhereelse, laten een mock-up zien die hetzelfde formaat heeft als de huidige iPad Air. Echt grote verschillen nemen we niet waar, maar wat wel ander is is de toevoeging van de Touch ID vingerafdrukscanner in de homeknop. Deze werd tot dusver alleen toegepast in de iPhone 5s. Een uitrol naar de iPad zag echter iedereen al aankomen.

iPad Air 2

De tweede grote, pardon, kleine wijziging is dat de volume- en vergrendelknop niet meer uitsteken. Op het uitgelekte exemplaar zien we dat ze in een inkeping liggen en daardoor beter in het design opgaan. Opvallend genoeg zien we de kleine mute-schakelaar niet meer terug in dit ontwerp, wat daar de reden voor is is niet bekend. Mogelijk heeft Apple daar een softwarematige oplossing voor gevonden. Of de makers van deze dummy zijn het simpelweg vergeten.

Verder zien we een gewijzigde speakergrille aan de onderkant van de tablet. Ook wordt aangenomen dat Apple de iPad Air 2 uitrust met een snellere A8-processor.

Het is nog niet bekend wanneer de iPad Air op de markt komt, vermoedelijk wordt ‘ie tegelijk met de iPhone 6 onthuld in september.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/Apple_iPad_Air_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *