Klachten over bekrast scherm Samsung Galaxy S6 Edge

Auteur: , 2 Reacties
De Samsung Galaxy S6 Edge zit onder de krassen

Wat is dat toch met die smartphones van tegenwoordig?

We weten allemaal dat veel iPhone 6 Plus-gebruikers kort na de introductie klaagden over toestellen die spontaan krom trokken, maar ook het nieuwe paradepaardje van Samsung heeft nogal wat mankementjes. We hebben het over de Galaxy S6 Edge, die in een aantal gevallen zwaar gehavend uit het doosje kwam.

Op het forum van xda-developers klagen tientallen kopers van het toestel dat het display namelijk onder de krassen zit, terwijl er ook berichten voorbij komen over dode pixels. Een koper had zelfs dubbel pech: hij ruilde de Samsung om vanwege de krassen op zijn scherm, maar kreeg vervolgens nogmaals een Galaxy S6 Edge met een bekrast scherm. Het lijkt dus niet helemaal goed te zitten met de kwaliteitscontrole van Samsung.

Het is niet precies duidelijk hoeveel gebruikers er precies getroffen zijn, want alleen klanten van de Amerikaanse tak van T-Mobile hebben de S6 Edge al ontvangen. Wees echter gewaarschuwd als je deze Samsung straks in Nederland wilt aanschaffen.2 reacties

Huh is er een kwaliteitscheck bij Samsung? Nooit geweten.
Natuurlijk vervelend dat het ding onder de krassen zit, maar dat zie je vaak genoeg bij early-adopters dat er wat mis is. Zo ook bijvoorbeeld met de Nexus 9, waar de behuizing slecht van zou zijn. Heb het ding een week geleden bij de Media-markt gezien en niks aan het handje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).