Kleinste draadloze oordopjes zijn een hit op Kickstarter

Auteur: , 5 Reacties
Earin

Geheel tegen de trend van oversized koptelefoons en opvallende oordopjes in komt een gezelschap van Zweedse designers met een minuscuul oordopje dat bijna niet opvalt én compleet draadloos is.

De Earin oordopjes wegen 5 gram per stuk en zijn via bluetooth 3.0 of 4.0 te verbinden met een muziekbron naar keuze. Doordat ze zo klein zijn houdt de ingebouwde batterij het slechts 2,5 tot 3 uur vol, maar daar hebben de makers – ex-medewerkers van Sony Ericcson en Nokia – iets op gevonden. Ze kunnen namelijk worden opgeladen via een capsule die je gemakkelijk aan je sleutelbos hangt, en tegelijkertijd fungeert als een handige opbergplek. Deze capsule is weer op te laden via een micro-usb-aansluiting.

Earin

De speakers zijn volgens de makers van de Zweedse Erin van een nieuw design waardoor tonen in het lage gebied beter tot hun recht komen en de high frequency response beter is dan vergelijkbare oordoppen. Wie een setje van deze mini-oordopjes wil bemachtigen kan zich wenden tot Kickstarter, waar de makers al ruim £290.000 hebben opgehaald – ze hadden £179.000 nodig om de oordoppen te realiseren. De prijzen van de Earin beginnen bij £99 pond (€124) en de productie begint in december, waarna de eerste exmeplaren in januari 2015 worden uitgeleverd.

Earin5 reacties

Baas!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Goed idee. Zit al jaren in m’n hoofd, maar nooit iets mee gedaan. Ik wacht wel tot versie 3 of 4 waarbij de batterij wat langer meegaat en de kinderziektes eruit zijn verholpen.
Wordt een duur geintje als je steeds dopjes moet kopen omdat je ze kwijt raakt of verliest
Ik wil ze, maar ga ze aan de lopende band verliezen….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).