Kom alvast in weekend-stemming met deze Netflix trailers + bonus

Auteur: , Geen reacties
netflix-releases-overzicht

Er staat je weer een hoop moois en leuks te wachten.

Naast de trailer van het nieuwe seizoen van Black Mirror heeft Netflix nog een aantal trailers vrijgegeven. Wij zetten ze voor je op een rij.

Talkshow: David Letterman – my next guest needs no introduction
In het tweede seizoen van deze talkshow met David Letterman schuiven er weer een aantal beroemdheden aan voor een goed gesprek met een van de bekendste talkshow hosts van Amerika. Vanaf 31 mei gaat hij in gesprek met Kanye West, Ellen Degeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton en Melinda Gates.

comedy: Always be my maybe
Vanaf 31 mei wordt het lachen geblazen. In de comedy ‘Always be my maybe’ komen Sasha en Marcus elkaar na 15 jaar weer tegen. Vroeger dacht iedereen behalve zijzelf dat zij het ideale stel zouden worden. 15 jaar later blijken ze toch te twijfelen…

thriller serie: Leila
Deze thriller-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Prayaag Akbar. We volgen het relaas van een wanhopige moeder die zich verzet tegen een totalitair regime dat volledig gericht is op ‘reinheid’. Haar doel is het redden van haar dochter. Deze mengeling van een politieke thriller, science fiction en drama is vanaf 14 juni te zien.

Als bonus heeft Netflix eerder vanmiddag een filmpje online gezet waarin de acteurs van de eerste Nederlandse Netflix-Original ‘Undercover’ een selectie Tweets voorlezen die Netflix ontving.

Tot alle nieuwe releases te zien zijn kun je natuurlijk een keuze maken uit veel meer goede films en series die Netflix in mei aanbiedt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).