Komt er een nieuwe Nintendo Switch?

Auteur: , 1 Reactie
Nintendo Switch

Er lijkt iets te gaan gebeuren.

Wie interesse heeft in een Nintendo Switch en graag het nieuwste van het nieuwste wil hebben kan beter een jaartje wachten. Mogelijk komt er volgend jaar namelijk een facelift van de console van de Japanse spelletjesgigant. Dat valt te lezen in een nieuwsbericht van The Wall Street Journal.

De krant claimt dat de Switch een opfrisbeurt gaat krijgen. Wat dit precies gaat inhouden is niet duidelijk. De verwachting is dat de Switch een nieuw verbeterd LCD-scherm krijgt. Een nieuw ontwerp lijkt niet aannemelijk. De reeds uitgebrachte accessoires moeten immers compatibel blijven. De grootste veranderingen zullen dan ook onder de kap plaatsvinden. De release voor deze nieuwe Switch zou in de tweede helft van 2019 zijn, met een mogelijke aankondiging in het begin van de zomer.

Een update voor de Switch is niet vreemd. In het verleden heeft Nintendo dit vaker gedaan bij apparaten van het merk. Denk aan de 3DS, die later als 3DS XL en als 2DS XL op de markt werd gebracht. Wat de Japanners precies in petto heeft is afwachten, maar het lijkt erop dat er iets staat te gebeuren met de Switch.1 reactie

Er is zat te verbeteren dus het zal zeker kloppen dat gerucht.
Tel daarbij op de exploit dus dan zullen ze bij Nintendo wel de behoefte hebben aan een update.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).