KPN biedt Interactieve TV via de Xbox 360

Xbox 360 Dashboard
KPN komt als eerste in Nederland met Interactieve TV voor de Xbox 360. In samenwerking met Microsoft ontwikkelde het bedrijf een nieuwe app hiervoor.

Met de Interactieve TV Online app voor de Xbox 360 kunnen Interactieve TV-klanten van KPN onder andere live televisie kijken, programma’s terugkijken via Programma Gemist, de programmagids raadplegen en gebruikmaken van Videotheek Thuis. De Interactieve TV Online app biedt klanten ook de mogelijkheid om hun Xbox 360 als extra tv-ontvanger te gebruiken, zoals bijvoorbeeld in kamers waar geen kabels zijn getrokken om TV te kijken. Dit kon al eerder via de laptop, tablet, pc en smartphone, en nu dus ook via de Xbox.

Voor toegang tot de Interactieve TV Online app op de Xbox 360 heeft de klant wel een Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig. Tevens dient de Xbox360 verbonden te zijn met Internet via het modem van KPN. Indien dat het geval is, dan is de app vanaf nu te downloaden via de Apps-pagina op het Xbox 360 Dashboard.

2 reacties

  1. Welke klootviool zou hiervoor nou speciaal Gold nemen, dat argument dat er geen kabels getrokken hoeven te worden is natuurlijk bullshit want voor de Xbox is ook een internetverbinding nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *