Claim: dit is de nieuwe OnePlus 7?

OnePlus 7
Is de nieuwe OnePlus 7 toch minder spannend dan gedacht?

De OnePlus 7 belooft weer een fraaie smartphone te worden. De grote vraag is: krijgt ‘ie een uitschuivende camera of niet. Eerdere lekken wezen daar wel op, maar je weet natuurlijk nooit of die betrouwbaar zijn. Datzelfde geldt voor de meest recente foto van de ‘OnePlus 7’, die opdook op Twitter.

Degene die de foto deed ‘lekken’ heet @Steven_Sbw en heeft geen trackrecord als het gaat om inside information. Toch is hij het die de foto plaatste van de OnePlus 7. Op de foto zien we een toestel zonder notch, maar gek genoeg is de rand onder het scherm dunner dan erboven. Nu monteerde OnePlus wel eerder displays ondersteboven, maar dit zou een wel heel opvallende keuze zijn.

Het is nog opvallender dat zustermerken Oppo en Vivo eerder een smartphone met uitschuifbare camera lanceerden. Doorgaans houdt OnePlus dezelfde filofosie aan als er een nieuwe telefoon ontworpen moet worden, dus dat zorgt bij mij voor twijfels over de betrouwbaarheid van het lek.

Naar verwachting presenteert OnePlus zijn nieuwe smartphone in de eerste helft van het jaar. In het najaar volgt dan de OnePlus 7T.

UPDATE: we zijn waarschijnlijk gefopt. De foto schijnt een Oppo Find X te zijn, op de kop met een Oxygen wallpaper. Met dank aan Wesley voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *