Lenovo komt met strakke nieuwe laptop en tablet

Auteur: , 4 Reacties
Lenovo X1 Yoga

Het Chinese Lenovo heeft een nieuwe Windows-laptop op de markt gebracht met een aantal fijne mogelijkheden. Ook een nieuwe tablet zag het levenslicht.

De 360 graden roterende computer is multifunctioneel bruikbaar. De specificaties zijn veelbelovend. Aan boord, een Intel Core i7 vPro processor met een maximaal werkgeheugen van 16 GB. Qua opslag moet je het doen met maximaal 1 TB (PCIe NVMe SSD). Optioneel is het mogelijk om een 4G-versie aan te schaffen, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de iPad. De tablet van Apple is te koop als Wi-Fi only model, maar ook met extra LTE functies.

De notebook tovert Windows op je 14-inch scherm met een resolutie van 2560×1440. Extra opties om aan te vinken zijn een OLED-scherm en een verkrijgbare stylus. In totaal weegt de functionele computer 1270 gram. De X1 Yoga gaat 1449 dollar kosten. Wanneer het apparaat naar Nederland gaat komen en wat de prijs zal zijn, is nog niet bekend.

Lenovo X1 Yoga

Lenovo X1 Yoga

Naast de X1 Yoga, kondigde Lenovo ook nog een nieuwe tablet aan. De nieuwe Thinkpad X1 is een 12-inch (2160×1440) grote tablet met modulaire ondersteuning. Zo kun je een 3D-camera aansluiten of een projector. Ook een extra batterij behoort tot de mogelijkheden. Het apparaat krijgt maximaal 16 GB aan werkgeheugen en een maximale opslag van 1 TB. Onder de kap zit een Intel Core M-processor. De tablet heeft een prijskaartje van 899 dollar gekregen. Een filmpje van de nieuwe Thinkpad check je hieronder.4 reacties

Hij ziet er nogal 80’s uit. Hoezo laten ze dat track balletje ook niet eens achterwege. Niemand die daar om vraagt.
@F612S: Toch wel, ik gebruik dat liever dan een trackpad.
@F612S: het is een THINKPAD!
dus dat prachtige knopje zal daar nog jaren blijven zitten ;)
Mijn eerste gedachte: Ideaal voor Wie is de Mol…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).