Logitech lanceert keyboardcovers voor de iPad Air

Logitech lanceert keyboardcovers voor de iPad Air
Nog maar net uitgebracht, nog niet in de winkels verkrijgbaar, maar de eerste accessoires duiken al op. Voor de iPad Air heeft Logitech een nieuwe cover aangekondigd met een ingebouwd toetsenbord. Voor als je de tablet van Apple als een Surface van Microsoft wil gebruiken, bijvoorbeeld.

Het toetsenbord voor de iPad Air komt er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Ultrathin Keyboard Folio ($99) die aan beide zijden van de tablet bescherming biedt, via bluetooth connectie maakt en het op een acculading – kan opgeladen worden via USB – drie maanden zou moeten volhouden. Het gewicht van 425g is ronduit fors te noemen, dat is bijna evenveel als de tablet zelf.

Bovenaan de lijn staat de Logitech FabricSkin Keyboard Folio ($149). Gemaakt van een waterafstotend materiaal en in staat om de iPad Air in verschillende standen rechtop te houden. Ook dit toetsenbordhoesje weegt 425g.

Je kunt het toetsenbordje ook los kopen ($99), waarmee het als een soort dock voor je iPad fungeert. De hoes zónder toetsenbord aanschaffen behoort ook tot de mogelijkheden ($49,99). Check de verschillende uitvoeringen in de gallery.

[lg_folder folder=”Logitech/iPad_Air_Ultrathin_Keyboard_Cover/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Mooi product. Zeker een must-have.

    Er had eigenlijk wel een uitbreidingsslot voor een SD-kaart in mogen zitten. Dan was dat probleem ook direct getackeld… 😉

  2. Waarom moet zo’n cover nou weer zijn eigen batterij hebben. Kan toch veel beter via de lightning poort worden aangesloten en dat de cover dan zelf op zijn beurt weer een lightning poort heeft om de ipad op te laden. Scheelt een hoop ruimte en gewicht! En je hebt niet 2 verschillende laders nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *