Maak al je spullen waterafstotend met NeverWet

Auteur: , 5 Reacties
NeverWet waterafstotend

Ook zo'n hekel aan spullen die nat en vies worden? Of het feit dat je iPhone niet tegen een duik in de WC kan? Met NeverWet is dat probleem simpel op te lossen.

Vorige week hoorden we voor het eerst van dit product, want toen ging de demovideo helemaal viral. Toen was het product echter nog in ontwikkeling en niet te koop. Inmiddels kan je dit magische goedje gewoon kopen bij Home Depot in de VS. Voor $19,97 krijgt je 2 spuitbussen waarmee je zo’n beetje alles waterafstotend kan maken.

In de demovideo zien we onder andere dat het mogelijk is om een iPhone bestand te maken tegen water, tot op zekere hoogte. Tevens kan je ook je kleren behandelen, of een kartonnen doos zodat die te gebruiken is als koelbox.5 reacties

Ziet er heel gaaf/handig uit.. Ben benieuwd of de behandelde producten ook anders aanvoelen door de coating en wat het bijvoorbeeld doet in een wasmachine? Interessante ontwikkeling in ieder geval.
wilt weer lukken dat het in europa niet te koop is…vraag me af wanneer dat eens gaat stoppen dat alles 1 of alles WEL uitkomt in de VS en niet bij ons.
@Jantje_555: Dat probleem kennen ze in amerika ook hoor, ga maar eens naar de bestbuy en vraag om een cd van frans bauer. Unox worst is denk ik ook moeilijk te vinden daar.
Dat spul moet op de auto! Benieuwd hoe het dan met de beading gaat:P
DIT moet ik hebben, waar kan ik dit bestelen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).