Maak je AirPods Pro helemaal naar eigen smaak

Maak je AirPods Pro helemaal naar eigen smaak
Zo zijn de nieuwste oortjes van Apple écht van jezelf.

Apple is nu niet bepaald een bedrijf dat bekend staat om personalisatie mogelijkheden. iPhones zijn in diverse kleurtjes te krijgen, maar daar is ook bijna alles mee gezegd. Voor een echte persoonlijke behandeling moet je uitwijken naar een andere partij. ColorWare is een inmiddels vrij bekende partij die Apple-producten personaliseren op smaak van de klant.

Vanaf heden hebben ze ook de nieuwe AirPods Pro in het gamma opgenomen. Normaal gesproken kun je deze oortjes alleen in het wit krijgen. Saai, zeker als je collega ze ook al heeft. Via ColorWare kun je ze in diverse kleuren krijgen. De AirPods Pro komen onder meer in geel, rood, goud, zwart of paars.

Het grappige is dat ook de buds elk in een andere kleur kunnen komen. Dus wil jij een blauwe rechter bud en een rode linker bud is dat gewoon mogelijk. Zelfs de case kan in een aparte kleur komen. Daar staat wel tegenover dat je moet dokken voor deze extra service. De meerprijs ten opzichte van de standaard AirPods Pro bedraagt namelijk 139 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *