Maker van beroemde app werkt aan eigen smartphone

Auteur: , Geen reacties
Maker van beroemde app werkt aan eigen smartphone

Want er zijn nog niet genoeg diverse smartphones in de wereld?

Techies, mensen die een bedrijf opzetten en gigantische successen behalen, willen nog wel eens doorschieten. Ze denken dat alles wat ze aanraken in goud zal veranderen. Niet alleen zelfstandigen, maar ook bedrijven hebben daar overigens een handjevol van. Denk aan bijvoorbeeld Google.

ByteDance, het bedrijf achter TikTok, zit op een roze wolk. De app is met name in Azi├ź een weergaloos succesverhaal. Aan dat succes wil de firma een nieuw hoofdstuk toevoegen. ByteDance is bezig met een eigen smartphone. Dat zeggen tipgevers tegenover de Financial Times. Er zouden al patenten zijn vastgelegd en talenten via de Chinese smartphonemaker Smartisan gestrikt zijn.

De smartphone moet helemaal gericht worden op en om ByteDance. Het is tevens de bedoeling dat de smartphone met voorgeïnstalleerde apps van het bedrijf komt. Geen idee wie daar op zit te wachten, maar volgens ByteDance is daar een markt voor. Het techbedrijf weigert ieder commentaar op de geruchten. Het is afwachten waar ByteDance straks mee gaat komen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).