Man opgepakt voor niet teruggebrachte videoband uit 2002

Auteur: , Geen reacties
Man gearresteerd voor niet teruggebrachte videoband uit 2002

VHS is zo goed als dood, maar mocht je nog ergens een videoband van de lokale videotheek verstopt hebben, dan is het misschien een goed idee om dat alsnog op te biechten.

James Meyers kan je er alles over vertellen. De Amerikaan werd dinsdag van de weg gehaald door de politie vanwege een kapot achterlicht, maar al snel bleek er veel meer aan de hand. Meyers bleek zijn gehuurde videoband van Freddy Got Fingered namelijk niet te hebben ingeleverd, terwijl dat al in 2002 had moeten gebeuren.

“De agent zei: ‘Ik weet niet hoe ik je dit moet vertellen, maar er staat een arrestatiebevel open uit 2002. Je hebt ooit een film gehuurd en ‘m niet meer teruggebracht’. Ik dacht dat hij een grap maakte”, liet Meyers naderhand weten aan WSOC-TV.

Hij mocht zijn dochter nog even naar school brengen, maar daarna werd hij alsnog in de boeien geslagen. “Ik heb in totaal 2,5 uur op het bureau gezeten. Die tijd hadden ze beter kunnen besteden aan het oplossen van echte misdaden.”Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).