Map Fortnite wordt langzaam door portaal opgeslokt!

Auteur: , Geen reacties
De map van Fortnite lijkt langzaam te verdwijnen

Wat is er toch allemaal aan de hand in de wereld van Fortnite?

De recentelijke raketlancering was de start van wat tot dusver een van de meest prikkelende in-game gebeurtenissen voor de gigantisch populaire Battle Royale-game was. Dat het niet bij een simpele publiciteitsstunt blijft (of een platform waarmee een speler bijna 50 kills kon maken) blijkt uit gebeurtenissen die nu plaatsvinden op de map van Fortnite. Langzaam is alles aan het verdwijnen!

Het rift in de lucht bleek vanaf de raketlancering afgelopen weekend langzaam groter te worden en spelers hebben het veelal over buitenaardse interventie of interdimensionaal reizen. Er blijkt dan ook een hoop mis te zijn in de wereld van Fortnite. In het onderstaande filmpje is te zien hoe een deel van de map wordt opgeslokt door wat een soort zwart gat of portaal lijkt te zijn.

De gebeurtenissen gaan hand in hand met de effecten van de raketlancering, maar vooralsnog is er weinig duidelijk over wat het allemaal betekent. Sommige spelers suggereren dat de map volledig aangepast gaat worden en dat de rifts thematische verklaringen zijn voor de veranderingen.

Andere fans van de game speculeren over een volledig nieuwe map (zoals in PUBG) en gaan zelfs zo ver door te stellen dat er een historische setting aan zit te komen. Wat dat precies inhoudt, weten alleen de spreekwoordelijke dragers van aluminium hoedjes.

Wat het ook allemaal te betekenen heeft, spelers (en journalisten zoals ik) zijn allemaal in de ban van de vreemde ontwikkelingen in het spel. Epic Games is met andere woorden ontzettend goed bezig om de hype rondom hun game zo groot mogelijk te houden, en dat zonder flauwe reclamecampagnes of karige statements. Chapeau! Waarschijnlijk krijgen we meer te horen naar aanloop van het vijfde seizoen van Fortnite dat op donderdag 12 juli van start gaat.

Screenshot via: VG247Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).