Meer details Galaxy Note 7 bekend [update]

Auteur: , 3 Reacties
Galaxy Note

De Galaxy Note 7, die zeker weten misschien naar Nederland komt, krijgt volgens een notoire lekker in ieder geval de volgende specificaties.

Het is Evan Blass die op Twitter weet te melden dat er een 5,7 inch QHD Super Amoled-display aanwezig zal zijn, alsmede 64 GB opslag, een microSD-slot, 12 megapixelcamera met dual-pixel phase-detection autofocus, een tweede camera met vijf megapixels en een IP 68-klassificatie voor waterdichtheid. Daarnaast zou het toestel beschikbaar zijn in het zwart, zilver en blauw.

Op 2 augustus wordt het toestel naar verwachting gepresenteerd.

*Update: in nieuwe tweets wordt ook de komst van een irisscanner genoemd, waarover al eerder geruchten gingen.3 reacties

Ik ben nog steeds een tevreden Note 3 gebruiker al begint de wifi antenne wat te haperen de laatste tijd. gekocht vanwege de palmrejection stylus. Gebruik het echter nooit. Ben het erg grote toestel, ik krijg er nog steeds opmerkingen over, erg gaan waarderen. Films zijn er goed op te kijken en het is nog steeds behoorlijk snel.
@pomoek: Mooi, weten we dat ook weer.
@Donstil: ik vergat inderdaad een punt te maken, vergeef mij. Mijn punt was dat de reden om dit toestel te kopen de stylus was maar dat ik hem eigenlijk niet gebruik. Dat ik dat dus inmiddels voor een dergelijk toestel een nutteloos accessoire vind.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).