Met deze foto-feature wil Galaxy S7 concurreren met iPhone

Auteur: , 7 Reacties
Vivid Photos

Een nieuw jaar, een nieuw flagship voor de grootste smartphone-bouwers (die behalve concurreren met elkaar ook verbazingwekkend goed kunnen samenwerken). Samsung zou werken aan een nieuwe feature van zijn S7, 'Vivid Photos', waarmee het de iPhone 7 moet gaan verslaan.

Eén van de opvallendste features van de iPhone 6s was Live Photos, waarmee het begrip foto werd opgerekt tot ‘filmpje van 1,5 seconde’. Nou, de discussie over wie nou eigenlijk wie na-aapt kan weer in alle hevigheid losbarsten, want Samsung werkt aan iets soortgelijks voor zijn flagship van 2016, de Galaxy S7.

Dat meldt het enigzins obscure blog Android Geeks op basis van, je raadt het al, anonieme bronnen. Het zou gaan om engineers van Samsung die de feature momenteel aan het testen zijn. Er worden twee verschillende namen genoemd: Vivid Photo en Timeless Photo. Er zou geen geluid komen kijken bij deze feature, wat bij Apple’s Live Photos wel het geval is. Verder zijn de details schaars. De Vivid/Timeless Photos zouden op Facebook kunnen worden gedeeld als GIF.7 reacties

Ha! Dit heb ik al paar jaar op m’n Lumia’s…
Maar natuurlijk komt Samsung met een dergelijke feature, ze verzinnen helemaal nooit iets zelf toch?
@Donstil: tjah als apple blijft jatten waarom zou samsung het ook niet doen!?
@Donstil: Het sprookje waarin wordt verteld dat Apple alles zelf bedenkt geloof jij nog steeds in?
Ghtc heeft die toch ook al ff? Op mijn htc one die ik had alvast wel. En dat is al twee One versies geleden, dus jaartje of 2. Lumia heeft het ook, maar zeker niet Apple die eerst was.
Wie echt wilt concurreren met de Iphone doet er verstandig aan eens zelf een goed OS te brengen in plaats van gebruik te maken van een OS geleverd door een online adverteerder, waarvan niet de fabrikant de licentiekosten betaald, maar de gebruikers de licentiekosten moeten betalen door middel van afdracht van hun persoonlijke data.

Verder leuke optie, schijnt al marktbreed beschikbaar te zijn.
geen interesse in vivid foto’sm bouw eens een goede accu

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).