Met deze ‘LEGO’ blokken bouw je een echt huis

Met deze 'LEGO' blokken bouw je een echt huis
In plaats van stenen en metselspecie gebruiken we in de toekomst Kite Bricks en lijm om onze huizen te bouwen.

Zo is het bedrijf Kite Bricks druk bezig met de ontwikkeling van de zogenaamde Smart Bricks. Deze haalt zijn inspiratie uit de welbekende LEGO stenen. Zo kan je de Smart Bricks eenvoudig stapelen en door middel van een speciale lijm aan elkaar bevestigen. Doordat de Bricks hol zijn van binnen zijn de stenen ook makkelijk te isoleren.

De Smart Bricks zijn ook in verschillende configuraties te maken. Zo zou je moeilijkere vormen al in de fabriek kunnen maken en deze kant en klaar op de bouwplaats af laten leveren. Het is zelfs mogelijk om de constructie te versterken met staal die je door de Smart Bricks heen kan steken.

Op deze manier heb je veel minder rotzooi omdat je geen metselspecie meer gebruikt en zou je een huis veel sneller kunnen maken. Voor de loodgieters en elektriciens wordt het werk ook een stuk makkelijker. Zo zijn er ruimtes vrij gelaten in de Bricks waar de buizen en bedrading doorheen kunnen. Daarna hoef je het alleen nog maar af te werken en voilà, een huis waarin gewoond kan worden.

[gv data=”_Yf0KEcXIYA”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *