Met deze riem voorkom je een lege telefoon

XOO riem
Handig. Een telefoonlader die je altijd bij je hebt.

De hardware van telefoons gaat er ieder jaar op vooruit, maar op één terrein blijft de ontwikkeling hopeloos achter: accu’s. De efficiency van stroomdragers wordt maar mondjesmaat verbetert, waardoor we zijn aangewezen op losse accupakketten als we onderweg extra sap voor onze telefoons nodig hebben. Het probleem daarmee: die heb je niet altijd bij je.

Er verschijnen echter steeds meer accu-oplossingen in de vorm van items die we toch al bij ons drager. De Slimger bijvoorbeeld, die met zijn creditcardformaat gemakkelijk in je portemonnee past. Of deze XOO Belt. Een leren riem waarin een flexibele accu (lithium-polymeeer) met een capaciteit van 1.300mAh is verwerkt. In de gesp is ook nog eens 800mAh gestopt, waarmee het totaal uitkomt op 2100mAh.

XOO riem

Genoeg om een iPhone 6 mee op te laden, maar een high-end Android-toestel krijg je er niet mee vol. Die hebben doorgaans accu’s van zo’n 3.000mAh of meer. Desondanks is dit een aardige oplossing om weer even snel wat extra energie in je toestel te krijgen. Bovendien kun je je telefoon opladen terwijl je hem in je broek houdt. De XOO riem weer opladen neemt zo’n drie uur in beslag.

Het bedrijf zegt na te denken over oplossingen die meer op vrowuen zijn gericht. De XOO riem gaat 155 dollar kosten, omgerekend 125 euro.

[gv data=”a1Wk9WdT7QE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *