Met WeMesh kijk je video’s samen in real-time

Auteur: , Geen reacties
WeMesh app

Deze app geeft je de mogelijkheid om samen met anderen synchroon (minder dan een milliseconde verschil) video's te kijken en tegelijkertijd te chatten en te videobellen.

Zo kun je samen met je vrienden video’s kijken zonder in dezelfde ruimte te zijn. De WeMesh app is dus half social-media, half videostreaming. Momenteel bevat de app alleen nog video’s van YouTube, maar binnenkort komen daar video’s uit je Facebook nieuwsoverzicht, Dailymotion, Vimeo én die van je eigen smartphone bij bij.

De oprichters, Michael Pazaratz en Saeed Darvish-Kazem, waren geen programmeurs of app-ontwikkelaars toen ze aan het project begonnen, maar artsen: de een studeerde cardiologie, de ander nucleaire geneeskunde. Wel waren ze op de middelbare school al volop bezig met programmeren, maar ze overwogen nooit serieus een app te bouwen. Zoals wel vaker bij tech-startups gingen ze er beiden vanuit dat ‘zoiets wel al zal bestaan’, en toen dat niet het geval bleek begonnen ze te werken aan WeMesh.

WeMesh is momenteel alleen nog beschikbaar als iPhone-app. Het is een gratis download.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).