Mogelijke releasedatum Samsung Galaxy S9 gelekt

Auteur: , 1 Reactie
Mogelijke releasedatum Samsung Galaxy S9 gelekt

Goed nieuws!

Met smart kijken fans uit naar de komst van de nieuwe Samsung Galaxy S9. Over het nieuwe toestel was al het één en ander bekend. Een releasedatum was nog koffiedik kijken. Men gokte op een release in het voorjaar.

Die voorspelling lijkt uit te komen. Evan Blass‏ weet namelijk via zijn Twitter te melden dat de Samsung Galaxy S9 op 16 maart in de winkels zal komen te liggen. De techjournalist is doorgaans goed geïnformeerd en wist eerder belangrijke onthullingen te doen. De kans is dus groot dat Blass het bij het rechte eind heeft.

De techjournalist zegt dat Samsung op 26 februari de nieuwe Galaxy S9 zal presenteren. Pre-orders kunnen vanaf 1 maart worden doorgegeven en op 16 maart start dus de verkoop. De presentatie zal vermoedelijk plaatsvinden op het Mobile World Congress in Barcelona. Een evenement waar veel grote smartphonefabrikanten de nieuwste toestellen onthullen.1 reactie

Ze roepen al jaren dat de releasedatum in maart is,uiteindelijk is het ook al jaren dat het toestel de 2de vrijdag van april word verkocht in Nederland.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).