Motorola stort zich op ‘draagbare computers’

Motorola stort zich op 'draagbare computers'
Comeback kid Motorola gaat verder dan alleen het bouwen van telefoons. Het Google-bedrijf wil ook andere vormen van draagbare technologie gaan exploiteren. Zucht, nog een smartwatchbouwer?

Dat valt te bezien. TechCrunch heeft een vacature opgedoken waarin Motorola aangeeft opzoek te zijn naar iemand met minimaal 15 jaar ervaring in de tech/designwereld.

Stukje uit de vacature:

“The wearables design team will lead the establishment of our brand in the massive competitive and growing space of wearable connected products,”

Motorola, dat in het afgelopen kwartaal afscheid nam van meer dan de helft van haar 10.000 koppige personeel, geeft dus niet expliciet aan dat het gaat om een smartwatch zoals Microsoft, Sony en Apple voor ogen hebben. Het blijft dus gissen naar de draagbare technologieën waar Motorola op zit te broeden.

The wearables design team will lead the establishment of our brand in the massive competitive and growing space of wearable connected products.

Draagbare computertjes voor op je lijf, die helemaal connected zijn. Aangezien het bedrijf een onderdeel van Google is, okmt het niet als een verrassing. Google is namelijk dol op draagbare technologieën. Interesse? Solliciteren kan HIER.

Nog geen reacties

  1. Helemaal leuk natuurlijk maar ik ben benieuwd hoeveel jaar het nog gaat duren voordat de techniek echt IN de mens wordt gebouwd. Soort van nep oogbal(len) die, naast het doorgeven van het zicht, ook kan inzoomen (digital zoom, dûh..) en ook kan internetten. Allemaal draadloos bestuurd door signalen van de hersenen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *