Nee! Netflix stopt met de leukste serie van het moment

Auteur: , Geen reacties
Nee! Netflix stopt met de leukste serie van het moment

De kans is klein dat de Amerikaanse streamingdienst terugkomt op de beslissing.

Santa Clarita Diet is een zeer geliefde serie. Zowel qua IMDb-score, als Rotten Tomato, als onder reviewers. Eind maart beleefde het derde seizoen het debuut op Netflix en dit seizoen eindigde na 10 afleveringen met een spannende cliffhanger.

Helaas gaat Netflix door met zijn strenge verslindende mes. Daarmee doelen we op het recent beëindigen van populaire Netflix Orginals. Santa Clarita Diet is daar geen uitzondering op. Ondanks de liefde van cast en crew om nog een seizoen te maken én de hoge ratingen heeft Netflix besloten dat er geen vierde seizoen van Santa Clarita Diet gaat komen.

Ondertussen stromen de boze reacties op sociale media binnen. Er is zelfs een online petitie gestart om toch een vierde seizoen voor elkaar te krijgen. De kans is klein dat de bobo’s bij Netflix hier gehoor aan gaan geven. Helaas liggen de rechten ook bij Netflix in handen. Dit betekent dat een andere dienst of productiebedrijf niet aan de slag kan gaan met Santa Clarita Diet 4.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).