Netflix en Nintendo werken samen aan een Zelda tv serie

Auteur: , Geen reacties
Netflix-Zelda

De populaire videogameserie The Legend of Zelda moet volgens Netflix de "Game of Thrones voor het hele gezin" worden.

The Wall Street Journal bericht dat Nintendo en Netflix een nauw zouden samenwerken om Zelda te vertolken naar een live-action tv serie. Hoewel het project nog in een vroege fase zit (er wordt nog een schrijver gezocht), nemen de twee bedrijven het heel serieus. De grote vraag is natuurlijk hoe de twee het voor elkaar willen krijgen om de fans van de gameserie tevreden te stellen.

Poging twee
Groengemutste hoofdpersoon Link praat namelijk nooit in de games, en is eerder een middel om de speler een fantasiewereld te laten ontdekken, dan een karakter met duidelijke karaktertrekken. Bovendien heeft Nintendo al eens geprobeerd om de Zelda-games te verfilmen, en dat pakte toen zo uit:

Een voorbeeld
De geanimeerde serie verscheen in 1989 en hield het dertien afleveringen vol. Benieuwd hoe zo’n live-action Zelda-serie eruit kan gaan zien? Website IGN maakte een tijd terug een indrukwekkende trailer, die ons stiekem toch benieuwd maakt naar wat Netflix en Nintendo voor elkaar kunnen krijgen. Met de kwaliteit van zo’n beetje alle films die gebaseerd zijn op videogames, houden we alleen wel ons hart vast.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).