Netflix komt met reboot ‘Lost in space’ [video]

Auteur: , Geen reacties
Lost in Space

Opnieuw een nieuwe Netflix-serie, dit keer een reboot van een klassieke sci-fi-show.

De originele ‘lost in space’ was slechts drie seizoenen op (Amerikaanse) TV te zien, en dan ook nog eens vanaf 1965. Het moge duidelijk zijn dat Netflix niet mikt op het ‘oh shit, Lost in Space keert terug’-effect, maar misschien wel het een en ander ziet in de fantasie en sfeer van de show. Het is in wezen een variatie op het thema van de Zwitserse familie Robinson (niet te verwarren met Robinson Crusoe): in Lost in Space gaat een familie op pad om een ster te koloniseren en raakt vervolgens verdwaald in de ruimte. Zo komen ze onder meer in een ‘jungle paradise’ en een ‘underground city of the damned’ terecht – in het origineel dan.

De serie wordt geschreven door Burk Sharpless en Matt Sazama, die recent verantwoordelijk waren voor The Last Witch Hunter met Vin Diesel, en de regisseur is Neil Marshal, die onder andere The Descent op zijn naam heeft staan.

Hieronder kun je de originele sixties-trailer zien, die duidelijk meer bedoeld is voor investeerders/adverteerders dan kijkers: ‘Lost in Space is a top-budget, top-quality show, designed to dazzle the eye and ear with the most impressive production values and spectacular effects ever lavished on any TV-series (…) as unusual as it is exciting’.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).