Nieuw Apple-patent toont oprolbare hardware

Auteur: , 1 Reactie
Nieuw Apple-patent toont oprolbare hardware

Gaan we terug naar de tijd van perkamenten?

Als het gaat om patenten dan komen soms de mafste ideeën voorbij. Je kunt het maar geregistreerd hebben staan, aldus de gedachte van veel techgiganten. Vroeger gebruikte de mens oprolbare perkamenten om op te schrijven. Later kwam papier, de typemachine, de computer en natuurlijk de smartphone.

Apple lijkt terug te grijpen naar de oudheid door ideeën van vroeger te combineren met nieuwe technologie. Het geregistreerde patent toont namelijk een volledig oprolbaar product. Het techbedrijf uit Cupertino kan hier alle kanten mee op. Het kan gebruikt worden om een oprolbare display te ontwikkelen, of technieken zoals speakers of microfoons kunnen worden verwerkt in het product.

Het is onduidelijk wat Apple hier concreet mee wil of gaat doen. Vaker worden patenten vastgelegd en uiteindelijk blijkt er niets mee te worden gedaan. In het geval van deze oprolbare techniek kan dat ook zo zijn. Het patent is vandaag goedgekeurd door het Amerikaanse patentenbureau. Apple vroeg het patent aan in augustus 2015.

2
31 reactie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).