Nieuwe AirPods, dus nieuwe iOS 13.2. Dit kun je verwachten

Auteur: , Geen reacties
ios-13-2-update-specificaties

Andere features zijn ook verrassend.

Hoewel de iconen van de nieuwe Airpods Pro al in de code van iOS 13.2 waren gespot kon een nieuwe volledige update natuurlijk niet uitblijven. De updates van Apple’s iOS 13.2, iPadOS 13.2 en tvOS 13.2 zijn dan ook te downloaden. Uiteraard bevatten ze alle benodigdheden voor de comptabiliteit met de nieuwe AirPods Pro, maar de update biedt meer.

Zo kun je, als je de iPhone 11 (PRO) in huis hebt gehaald, nu ook beschikken over de Deep Fusion camera-optie. Deze toepassing draait op de achtergrond en corrigeert foto’s met onder- of overbelichting, zodat je ook in die situaties optimaal beeld krijgt. Op basis van de actuele belichting bij een foto activeert de toepassing zichzelf als dat nodig is. Voor de gebruikers van Siri heeft Apple een optie ingebouwd waarmee die gebruikers zelf kunnen kiezen of zij opname van hun vragen aan Siri met ontwikkelaars willen delen om het product te verbeteren.

Ook voor de gebruikers van HomePod krijgen een nieuwe functie. De HomePod kan na installatie van de update namelijk (tot 6) stemmen herkennen. Daarmee kunnen meerdere gebruikers in één huishouden hun individuele profiel opbouwen en dus persoonlijke informatie ontvangen.

Als laatste feature, naast de gebruikelijke bug-fixes en veiligheidsupdates, komt er een aantal nieuwe emoji’s beschikbaar. Zo kun je meer etenswaren (zoals falafel), verschillende huidskleuren en schattige aapjes aantreffen.

De update kan automatisch geïnstalleerd worden. Als dit niet gebeurt of als je die optie uitgeschakeld hebt kun je via de instellingen (software) de update ophalen. Mocht je de nieuwe AirPods Pro willen proberen, dan is dat een must, want die werken alleen met iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2, of macOS Catalina 10.15.1.

Bron: The VergeEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).