Nieuwe iPad mini komt in meerdere kleuren

Auteur: , 2 Reacties
iPad kleurtjes

Zwart en wit gaat op een gegeven moment toch een beetje saai worden.

Volgens The Wall Street Journal is Apple momenteel aan het experimenteren met gekleurde achterkantjes voor de nieuwe iPad mini, die eind dit jaar onthuld gaat worden. De afgelopen jaren waren eigenlijk alleen iPod’s verkrijgbaar in frisse kleurtjes bij Apple, want de rest was altijd zwart, grijs of wit.

Nu lijkt het dus dat de tweede generatie iPad mini, net zoals de budget iPhone (5C?), voorzien gaat worden van wat kleur. Ook zou de nieuwe iPad mini toch een retinascherm krijgen. Gisteren werd door ‘kenners’ nog geroepen dat er geen retinascherm zou komen, maar volgens WSJ is dat onzin.

Apple is working with suppliers in Asia on its next iPad mini with a high-resolution “retina” display, unlike the current iPad mini that comes with a lower-resolution screen, the people said. The size of the new tablet will likely be the same as the current 7.9-inch model, which was released in November last year. Apple has also been contemplating multiple color back covers for the new tablet, they said.

Hou wel in je achterhoofd dat Apple vaak veel verschillende zaken test en ze niet altijd in productie neemt. Pas als de boel officieel onthuld is zullen we echt weten wat ze voor ons in petto hebben. (via: macrumors.com)

De retinaschermen zouden geleverd worden door Samsung, LG en Sharp. Momenteel worden de schermen van de iPad mini geleverd door Sharp en AU Optronics.2 reacties

Het lijkt me eigenlijk wel een must om met een hogere resolutie te komen, alsnog biedt hij geen concurrentie tov de nieuwe Nexus 7.
Jawel hoor. Hij draait op iOS en dat is voor mij de 1e keuze voor een tablet. Voor een telefoon ligt dat anders. Ik heb dan ook een Android telefoon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).