Nieuwe Razer laptop is een droom voor reizende gamers

Auteur: , 5 Reacties
Razer-Laptop

Gamen op een desktop is in de regel altijd beter dan op een laptop. Razer trekt dit vooroordeel in twijfel met hun nieuwste Blade-laptop.

Razer timmert al een tijdje aan de weg om de perfecte gaminglaptop te maken, en lijkt er met hun nieuwste editie eindelijk in te zijn geslaagd. Door een 1080p scherm te combineren met wat krachtige hardware aan de binnenkant moet je moeiteloos de zwaardere games van het moment kunnen spelen.

Aluminium behuizing
De Razer Blade is omgeven door een 14-inch aluminium behuizing, en huisvest een quad-core 2.6GHz Intel Core i7 processor. Ook is er 8GB aan RAM aanwezig, een 256GB SSD en een Nvidia GTX 970M GPU. Aan deze draagbare krachtpatser hangt dan wel weer een prijskaartje van 2000 dollar, omgerekend 1758 euro.

Razer-Laptop

Daarnaast onthulde Razer ook een premium versie van de Blade, die voor 2200 dollar (€1933) twee keer zoveel RAM in huis heeft en een 512GB SSD, samen met een 3200×1800 touchscreen. Check de website van Razer voor meer informatie over deze twee draagbare krachtpatsers.

Razer-Blade5 reacties

Jammer dat dit apparaat hier niet te krijgen is, en tweedehands via eBay zag ik niet zitten.
Dan liever doorsparen voor een MSI GT-80 Titan. Die heeft 2xGTX-980 in SLI
Oud nieuws? Deze laptop bestaat al bijna een jaar?
@crazyt: edit: nvm over het hoofd gelezen
Een GTX970M? Hoe krijgen ze dat monster gekoeld in zo’n dunne behuizing?

OT: voor dit geld kun je ook makkelijk een desktop met een GTX980 of equivalenten bouwen. Het “vooroodeel” waar jullie in het begin van het artikel naar refereren blijft dus gewoon in stand.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).