Nissan presenteert de ultieme high tech vakantie-bus

Ultimate-Smart-BBQ-Vehicle
Een ingebouwde BBQ met een keuken, Karaoke Machine en een drone, de Ultimate Smart BBQ Vehicle van Nissan heeft het allemaal.

De Ultimate Smart BBQ Vehicle doet zijn naam eer aan door met afstand het ideale BBQ-voertuig te zijn. In eerste instantie lijkt onderstaande commercial misschien op een grap, maar volgens Nissan hebben we hier met een echt voertuig te maken dat via crowdfunding bekostigd wordt.

Drones, BBQ’s en karaoke
Deze elektrische Nissan bus heeft een ingebouwde elektrische BBQ, waar een volledige keuken aan vastzit inclusief een wasbak en keukenkastjes. Na het eten is het tijd voor een potje karaoke met een volledig functionele ingebouwde karaokebar, die je vervolgens vast kunt leggen met een drone die ook uit je auto komt vliegen.

Ultimate-Smart-BBQ-Vehicle

Tijdens een middagje chillen bij je bus kan het wel eens warm worden, maar ook daar heeft de Ultimate Smart BBQ Vehicle een oplossing voor: een verfrissende mist-douche die een nevelstroom van water naar buiten schiet.

Exclusief voor Japan
Het klinkt te gek voor woorden, maar onderstaande video laat zien dat Nissan bloedserieus is. Via een crowdfundingcampagne op het Japanse Greenfunding wordt geld ingezameld, jammer genoeg kunnen wij niet deelnemen aan de campagne, al zullen we zorgvuldig in de gaten houden of deze krankzinnige bus ooit wereldwijd te koop is.

[gv data=”wE1S4hXdA4s”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *