Nog nooit geopende Pokémon kaartenset levert $56.000 op

Auteur: , 1 Reactie
Pokémon

Voor de rijke verzamelaar.

Voor sommigen klinkt het ongelofelijk kinderachtig, voor anderen is het dikke business. Tijdens een recente veiling werd deze kaartenset van Pokémon van de hand gedaan. Het gaat om een set uit 1999 die nog nooit uit de verpakking is gehaald. De set is bovendien een gelimiteerde versie.

Veilinghuis Huggins & Scott was verantwoordelijk voor de verkoop van de 1999 Pokemon 1st Limited-Edition Printing set. De verkoper heeft de kaartenset gekocht toen ze oorspronkelijk in de winkel werden verkocht. De set bestaat uit 36 Pokémon kaartpakketten. Elk pakket bevat 11 losse kaarten: vijf veel voorkomende kaarten, drie zeldzamere, een setje energiekaarten en een één extreem zeldzame kaart.

Voor dit soort zeldzame kaartensets wordt grof geld betaald. Dat was ook het geval bij deze veiling. Een koper ging er uiteindelijk met de set vandoor nadat hij een bedrag van 56.000 dollar had geboden. Dat is nu ongeveer de waarde van een dergelijke set, want vorig jaar ging een vergelijkbare kaartenset weg voor 54.000 dollar.1 reactie

Dat zijn booster packs. Daar zitten 11 kaarten in om je deck te versterken.
Ja ik ben ook 10 geweest. En toen was dat helemaal cool.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).