Nokia Lumia 625 is officieel: groot scherm en lage prijs

Auteur: , 6 Reacties

Er waren, zoals gebruikelijk, al wat afbeeldingen en specificaties van de eerste Nokia Lumia met een 'groot' scherm (4.7 inch) uitgelekt, maar nu hebben we alle informatie inclusief de prijs.

De Nokia Lumia 625 beschikt over een 4.7 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels (201ppi). Voor het rekenwerk zorgt een 1.2GHz, Dual Core Snapdragon S4 processor. Verder is er 512MB RAM en 8GB opslagcapaciteit aanwezig. Ook is er nog de mogelijkheid om een SD kaartje van maximaal 64GB te gebruiken.

Wellicht ten overvloede, maar deze Lumia zal ook draaien op Windows Phone 8 en qua kleuren kan je kiezen uit oranje, geel, groen, wit en zwart. Daarnaast komen er ook nog verwisselbare covers beschikbaar.

Interesse in deze telefoon? Dan moet is het goed om te weten dat deze telefoon in het derde kwartaal van dit jaar naar Europa komt voor een prijs van €220. Dat is echter wel de prijs zonder belastingen en voordat eventuele kortingen van providers er vanaf zijn. In combinatie met een 1- of 2-jarig abonnement kan deze telefoon dus nooit veel kosten.6 reacties

Kleurrijke Windows-telefoon voor 220 euro. Lijkt me geen slechte deal.
Weer eentje om uit te kiezen lekker dan. Zit al een tijdtje te kijken naar een windows telefoon. met mijn budget is de 920 al weggestreept en heb ik een beetje zitten vergelijken tussen de 820 en de 720 hoewel de 820 eigenlijk nog te duur is, is het met een abonoment nog wel te doen. Verder dan Nokia ben ik nog niet gegaan. Iemand suggesties voor een niet al te dure windows phone 8 telefoon?
@robert110: de htc 8x is tegenwoordig voor pakweg €300 te vinden.


Die nieuwe lumia is een goede aanvulling op de markt der Windows phone 8en.
@robert110:

HTC 8s of iets duurder HTC8X. laatste tijd zie ik veel goedekopere WP nokia’s uit elkaar vallen. scherm wat los zit, klepjes breken af, e.d. niet om te bashen maar het viel me wel tegen.
@Laue:
@duckje:
Bedankt voor de suggesties wist niet dat de 8x al zo geodkoop werd aangeboden. Ik zal ze is goed bekijken.
@robert110: de 8X ligt sowieso heerlijk in de hand en is mooi afgewerkt. Als je WP8 wil is dat zeker een aanrader.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).