Nostalgische easter eggs in Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon

Auteur: , 1 Reactie
Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon

De betekenis achter de easter eggs maakt Pokémon fans helemaal wild.

Pokémon fans zitten al een tijdje te wachten op een nieuwe generatie Pokémon spellen. Hoewel Pokémon GO voor veel smartphonegebruikers voldoende is, heeft GameFreak nog altijd een grote fanbase die de indrukwekkende avonturen nog steeds het liefste speelt op haar handheld. Zij kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon trailer.

Zoals je wellicht al kunt raden, zijn de nieuwe games een moderne variant van de originele Pokémon Sun & Moon-spellen. In de trailer zien we onder meer wat er zoal veranderd is in de Alola regio. We zien nieuwe outfits én Pokémon monstertjes de trainers volgen. Dit kan een knipoog zijn naar Pokémon HeartGold & SoulSilver, waarin je ook één Pokémon kon selecteren die trouw met je meeliep.

Daarnaast zien we ook een speciale evolutie van Rockruff terugkeren. Waar Pokémon fans echter helemaal wild van worden, is de scene waarin we het personage Ryuki zien staan. Niet zozeer het poppetje zelf, maar de omgeving komt wel heel bekend voor: de prullenbakken op de vloer en de NPC (non-playable character) op de achtergrond doen ons denken aan de Lt. Surge gym.

Pokémon UltraSun UltraMoon

Zoals veel trouwe Pokémon fans waarschijnlijk nog kunnen herinneren, zat deze gym in Pokémon Red, Blue en Yellow in de nostalgische Kanto-regio. Het lijkt aannemelijk dat spelers na het behalen van alle gyms in de oorspronkelijke Alola regio verder mogen strijden in een vernieuwde Kanto regio.

De mogelijkheid om uit te wijken naar een andere regio is zeker niet nieuw, maar de laatste Pokémon spellen waar dit mogelijk was (Pokémon HeartGold & SoulSilver), is al meer dan 7 jaar oud. Natuurlijk is nog niets zeker, maar de eerste tekenen voor het bespelen van de legendarische Kanto-regio in Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon zijn een feit.1 reactie

Oh, dat zou voor mij een reden zijn om sinds Ruby/Sapphire weer eens terug te keren…
hoe erg zal ik aan die nieuwe “verschrikkelijke” pokemon moeten wennen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).