November was een dieptepunt voor Bitcoin

Auteur: , Geen reacties
Bank: Bitcoin uitstekend beleginstrument

De koers maakte een diepe daling, die zijn diepste val lijkt te hebben gehad.

Bitcoin was voor veel investeerders een dramatische maand. De eerste twee weken van deze maand verliepen stabiel in vergelijking met eerdere maanden, maar omstreeks de 13de begon een vrije val. Pas op 25 november was de bodem van die daling bereikt. Sindsdien is de Bitcoin weer een beetje geklommen.

Niet alleen Bitcoin, maar ook coins als XRP en Ethereum hadden te maken met een dalenede koers. Volgens CNBC ging er 70 miljard dollar aan waarde in rook op. Bitcoin sloot de maand november af met een waarde van 3.878 dollar. Een stuk lager dan de 6.000 dollar, die eerder werd omschreven als een stabiele bodem. Niet dus. Er bestaat geen stabiele bodem met cryptocurrency. Dat zit vooral tussen de oren van investeerders.

In vergelijking met de koers van december 2017 is er momenteel sprake van een daling van circa 80 procent. Analisten durven bijna geen voorspellingen meer te doen. Gaat de Bitcoin nu weer stijgen of komt er een nieuwe grote klapper? Het kan dooien, het kan vriezen, aldus vele ‘experts’ in de Amerikaanse media. In november daalde XRP met 18 procent. Ethereum daalde met 43 procent. (via CNBC)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).