Officieel: Avengers: Endgame meest succesvolle film ooit

Auteur: , Geen reacties
Officieel: Avengers: Endgame meest succesvolle film ooit

Niet eerder wist een bioscoopfilm zoveel geld in het laatje te brengen.

Het is Marvel gelukt. Ze hebben Avatar van de troon gestoten en hebben met Avengers: Endgame de succesvolste bioscoopfilm ooit in huis. De film staat na dit weekend op een opbrengst van 2,790 miljard dollar. Niet eerder wist een film zoveel geld op te brengen.

Hoewel Avengers: Endgame maanden geleden al het record had gebroken voor beste openingsweekend ooit, was deze mijlpaal halen geen eenvoudige opgave. De film, die al vanaf 24 april 2019 in de bioscoop is te zien, leek in eerste instantie Avatar (2,789 miljard dollar) niet te gaan verslaan. Marvel had echter een trucje verzonnen om toch weer mensen naar de bios te krijgen.

In de Verenigde Staten werd sinds halverwege juni een nieuwe versie van Avengers: Endgame uitgezonden. Deze versie had een extra scène. Echte fans gingen zo waarschijnlijk nóg een keer naar de bioscoop en dat bracht Marvel extra geld in het laatje.

Je kunt dus niet echt spreken van een natuurlijke overwinning. Het leek er ze echt om te gaan om ook dit record in handen te krijgen. Wel, ze hebben dat nu. Gefeliciteerd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).