Officieel: nieuwe OnePlus 5 kleurvariant nu beschikbaar

OnePlus 5 kleur
Niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant is voorzien van een volledig nieuwe kleur.

Vorige week kwam OnePlus met enkele nogal aparte berichten op de proppen via haar social media kanalen. Met de term ‘5omething New. Coming Soon.’, een vage afbeelding en een teaser op Twitter wisten we voldoende: er komt een nieuwe OnePlus 5 kleurenvariant.

Vandaag heeft het bedrijf eindelijk uit de doeken gedaan om welke kleur het precies gaat, namelijk ‘Soft Gold’. Alsof deze kleur van zichzelf nog niet apart genoeg is, heeft het bedrijf ook de voorkant van de OnePlus 5 onder handen genomen: de nieuwste variant beschikt namelijk over een witte voorkant, in plaats van het standaard zwart.

De speciale Soft Gold versie is beschikbaar met een intern opslaggeheugen van 64GB en 6GB RAM voor de reguliere prijs van 499 euro. Nieuw is dat de Slate Gray variant nu ook beschikbaar is in een verbeterde versie met 128GB intern opslaggeheugen en 8GB RAM.

Ben je van plan om een OnePlus 5 in huis te halen, dan heb je ook nog eens het geluk dat de smartphone nu nog betere video’s maakt. Ook behoren enkele kleine problemen rondom de release tot de verleden tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *