Officiële Google Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt

Komt deze accessoire met de nieuwe Pixel 3?
Tipje van de sluier: het is niet best.

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn allebei al een paar keer in het nieuws verschenen. Met name de grotere XL-variant heeft aan aandacht geen gebrek gehad. Via de Oost-Europese zwarte markt was het toestel al verkrijgbaar. Het toestel is echter zo lelijk dat sommigen hun aluhoedje opzetten en ervan overtuigd waren dat het om een marketingstunt ging.

Vandaag is Nieuwemobiel via een betrouwbare bron in het bezit geraakt van enkele officiële Google Pixel 3 en Pixel 3 XL persrenders. De reguliere variant heeft veel weg van de Pixel 2 XL uit 2017, terwijl de Pixel 3 XL met een geheel nieuwe look komt.

Google Pixel 3 press renders

Mooi is anders, want er zit een flinke inkeping in het scherm verwerkt. Niet zo gek ook dat Android P ondersteuning biedt voor schermen met een inkeping, want bij de Pixel 3 XL is het zeker nodig. Helaas valt de achterkant van beide toestellen niet te zien, aangezien allebei de exemplaren van een hoesje zijn voorzien.

Wat we wel zien is een enkele cameralens op de achterkant van beide smartphones. In tegenstelling tot de trend houdt Google vast aan haar enkele (doorgaans enorm goede) lens. Op 9 oktober zal Google ons op haar ‘Made by Google’ evenement alles vertellen over de nieuwe toestellen.

4 reacties

  1. Die dingen zullen wel weer goud geld moeten gaan kosten… Merken als Nokia, Xiaomi, Oppo zijn handig ingestapt in het gat dat het afscheid van de Google Nexus telefoons achterliet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *