Onbeperkt internet bij T-Mobile kost verschrikkelijk veel

Auteur: , 4 Reacties
Oneindig Online

Onbeperkt internet is terug bij T-Mobile. Alleen betaal je meer dan ooit tevoren.

Jaren geleden was het de normaalste zaak van de wereld. Onbeperkt internet op je smartphone voor een paar tientjes per maand. Al gauw werd dit afgekapt en kwamen beperkingen hiervoor in de plaats. Tegenwoordig is 1, 3, of 5 GB zo’n beetje de maatstaf. Veelverbruikers kunnen ook uitgebreidere abonnementen afsluiten. T-Mobile komt nu met Oneindig Online: een nieuwe bundelmogelijkheid voor maar liefst 90 euro per maand.

En laat je niet verrassen. Ook in dit geval is niet alles écht onbeperkt. Zo kun je tot 20 GB hotspotten naar je laptop en wordt de videokwaliteit ingekort (480p) om je bundel niet op te slokken. Zo oneindig is het dus allemaal niet. Verder kun je maximaal 2 GB internetten wanneer je buiten Nederland bent, maar je binnen de grenzen van Europa begeeft. Wil je meer kun je alsnog extra dokken.

T-Mobile zal streng controleren op mensen die misbruik maken van het ‘oneindige netwerk’. Daarom is de hotspot limiet van 20 GB ingesteld. Tevens kan er een onderzoek worden ingesteld als T-Mobile merkt dat je ‘onverklaarbaar veel data’ gebruikt. De bundel is vanaf 6 juni aan te schaffen.

KPN en Vodafone bieden vergelijkbare abonnementen aan. Voor 99 euro per maand krijg je bij KPN 20 GB aan data. Bij Vodafone ben je 89 euro per maand kwijt voor 25 GB.4 reacties

Ik las, toen ik vluchtig over de foto keek, ‘oneindig ellende’.

Misschien een meer passende slogan? Ik heb geen ervaring met t-mobile als provider trouwens.
@rotarypowah: Het is zeker een meer passende slogan!
Ik heb trouwens wél ervaring met T-Mobile als provider. Nooit meer. Vorig jaar waren er trouwens ruim 600000 ex-T-Mobile klanten het met mij eens.
Onbeperkt internet moet dan ook echt onbeperkt zijn en niet een maximum.
En een onderzoek instellen als je ”teveel” gebruikt? Wat is dat van onzin.
Ik blijf bij Vodafone.
Uhm, neem dan een paar extra bundeltjes op de momenten dat je ze nodig hebt. Ben je stukke goedkoper uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).